Event-ura

  • 1
  • 2
  • 3
Preth Sljed

BRAČANI NA MEĐUNARODNOJ IZLOŽBI PREHRANE

BRAČANI NA MEĐUNARODNOJ IZLOŽBI PREHRANE

Naši se Bračani (točnije Škripljani) predstavljaju se u Italiji na 1. Međunarodnoj izložbi mediteranske prehrane koja se od 21 do 23 studenog održava u talijanskom gradu Vallo della Lucania.

JERE I FRANE U VUKOVARU

JERE I FRANE U VUKOVARU

Baš kako su i planirali, Jere i Frane, pučiški dvojac čije smo bisiklističko hodočašće gradu heroju s divljenjem i ponosom pratili posljednjih dana, stigli su jutros oko 8 sati u...

IZLOŽBA GRAFIKA U PUČIŠĆIMA

IZLOŽBA GRAFIKA U PUČIŠĆIMA

U predvorju Narodne knjižnice „Hrvatski skup“ u Pučišćima od 15. 11. postavljena je izložba Serija grafika – Serigrafijom.

BICIKLIMA DO VUKOVARA

BICIKLIMA DO VUKOVARA

Dvojica braće, pučiški blizanci Jere i Frane, užežin Dana sjećanja na žrtvu Vukovara  biciklima su krenuli na put do grada heroja.

REKORDAN ODAZIV NEREŽIŠKIH DARIVATELJA K…

REKORDAN ODAZIV NEREŽIŠKIH DARIVATELJA KRVI

Prekjučer je na akciji darivanja krvi u Nerežiščima darovano 50 doza krvi, odnosno 4 doze više, nego prošle godine u ovo doba.

CONCORDIA DISCORS OSVOJILA 3 ZLATA U PRA…

CONCORDIA DISCORS OSVOJILA 3 ZLATA U PRAGU

Zbor Concordia discors u kojem je pjevalo i još uvijek pjeva nekoliko Bračana i kojim dirigiraju i naši Boljani Vinko Karmelić, Jurica Bošković te Milnaranin Lobel Filipić ovih je dana...

VEČER ČAKAVSKE RIČI

VEČER ČAKAVSKE RIČI

U sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige u supetarskoj je Narodnoj knjižnici prošlog petka održana izuzetno posjećena večer čakavske riči.

OBILJEŽEN DAN TZO BOL

OBILJEŽEN DAN TZO BOL

Prošlog je ponedjeljka obilježen Dan TZO Bol, novi rekord u broju noćenja i priznanje koje je Bol dobio na nedavnim Danima hrvatskog turizma.

BRAČKI AMATERI U WELSU

BRAČKI AMATERI U WELSU

Na poziv naših iseljenika u Republici Austriji, brački amateri od 10. do 12. listopada gostovali su u Austriji i svojim nastupima uveličali otvaranje doma udruge hrvatskih iseljenika "Hrvatski dom Wels...

3. RADIONICAU RASOHAMA

3. RADIONICAU RASOHAMA

U subotu je održana 3. radionica uređenja kamenoloma Rasohe povrh Splitske na kojoj je sudjelovao do sada najveći broj učesnika.

DOL WORKSHOP

DOL WORKSHOP

Prekjučer je u jedinom našem otočkom eko-etno selu Dolu, održana prezentacija radova studenata Akademije za umjetnost i oblikovanje iz Ljubljane.

DEVETI DANI VARENIKA

DEVETI DANI VARENIKA

Pod motom "Varenik - neizostavan dio ponude u okviru zdravstvenog turizma" jučer je u Supetru otvorena 9. po redu manifestacija "Dani Varenika" pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede RH.

Hide Main content block

Najnovije vijesti s otoka

IPAK S BODOVIMA IZ TROGIRA

IPAK S BODOVIMA IZ TROGIRA

Brački petoligaš u 12.kolu županijske lige u oslabljenom izdanju ipak izvukao bod s trogirske Batarije.

POVIJEST JE ISPISANA NEMOGUĆIM PREOKRETO…

POVIJEST JE ISPISANA NEMOGUĆIM PREOKRETOM!

Malonogometaši bračke Konobe Tomić sinoć su odigrali nevjerojatnu utakmicu u Kupu Hrvatske, preokrenuli su nemoguće i pobjedili za povijest.

PUNA MREŽA POSTIRANA

PUNA MREŽA POSTIRANA

Brački su ribari u 12. kolu 1. ŽNL Split u svojoj luci pokleknuli pred Otočanima koji su im do vrha napunili mrežu.

SAJAM VOLONTERSTVA

SAJAM VOLONTERSTVA

Lokalni volonterski centar Brač, projekt udruge USSOB, povodom Međunarodnog dana volonterstva koji se obilježava 5.12., organizira putujući sajam volonterstva pod nazivom „Dobro se dobrim vraća, a ne plaća“.

KINO MEDITERAN U BOLU

KINO MEDITERAN U BOLU

Kino Mediteran, na radost svih filmofila, uskoro započinje sa zimskim kino projekcijama u Bolu.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...