Sponzorirani sadržaji

VRHUNSKI BRAČKI PROIZVOD SPREMAN ZA EU

VRHUNSKI BRAČKI PROIZVOD SPREMAN ZA EU

Upoznajte kremu je proizvedenu od kombinacije ljekovitih trava koja se u potpunosti proizvodi o sastojaka sa našeg otoka a višegodišnjim je  provjerama potvrđena kao vrhunski kozmetički proizvod.

IDI&VIDI

IDI&VIDI

U Supetru je otvorena nova turistička agencija koja se skriva iza imena Idi&Vidi zaintrigirani zanimljivim imenom pogledali smo što ista sve nudi.

KONOBA LUKIN

KONOBA LUKIN

Supetarski "Lukin" smješten u srcu grada na zapadnoj strani starog porta na najbolji mogući način brani tradiciju konobe, te ikone dalmatinskog identiteta i gastronomske kulture, koju već dugo ugrožavaju komercijalizacija...

VOI'SA - SUPERCOOL FESTIVAL URBANE GLAZB…

VOI'SA - SUPERCOOL FESTIVAL URBANE GLAZBE

Brački festival Voi'Sa dogurao je do svog petog izdanja držeći se jednostavna recepta za zadovoljstvo svojih posjetitelja - dobro organiziran tulum i eklektična mješavina kvalitetne glazbe.

Hide Main content block

Najnovije vijesti s otoka

SEDMO POTEZANJE MRDUJE

SEDMO POTEZANJE MRDUJE

Ove subote po sedmi put će Bračani i Šoltani uprit sve svoje kaiće, i sve svoje konope i sve svoje force ne bili ponovo u posjed osvojili otočić Mrduju.

BROD KULTURE U POSTIRIMA

BROD KULTURE U POSTIRIMA

MasterCard Brod knjižara – brod kulture kreće na turneju Jadranom, uz bogati edukativno-zabavni sadržaj, započinje svoje dvotjedno putovanje u subotu, 26. srpnja, isplovljavanjem iz Makarske a na svom putovanju koštat...

4. POSTIRA SEASIDE FILM FESTIVAL

4. POSTIRA SEASIDE FILM FESTIVAL

Ljubitelji sedme umjetnosti pozor, pred nama je četvrto izdanje međunarodnog festivala kratkometražnog filma Postira Seaside Film Festival.

POGREBNIK POBJEDNIK 6. SSFF-a

POGREBNIK POBJEDNIK 6. SSFF-a

Dokumentarni film "Pogrebnik" Dragana Nikolića pobjednik je 6. Supetar Super Film Festivala.

MALA MARE PONOVO BEZ GLAVE

MALA MARE PONOVO BEZ GLAVE

Maloj Mari, popularnoj skulpturi na mostiću ispred Bijenaćice dosad je nepoznati netko barem pet puta skinuo glavu.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...