Event-ura

  • 1
  • 2
  • 3
Preth Sljed

JUBILARNI, 20. NAZOROVI DANI

JUBILARNI, 20. NAZOROVI DANI

Pod visokim pokroviteljstvom Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Hrvatskog sabora, u Postirima su održani 20. po redu Nazorovi dani.

TREĆI SUPETARSKI FALŠI PIR

TREĆI SUPETARSKI FALŠI PIR

U Supetru je jučer, baš kako i priliči, uz neviđen šušur, pjesmu i smijeh na radost svih Supetrana i njihovih gostiju održan tradicionalni falši pir.

1. SMOTRA OTOČKOG FOLKLORA

1. SMOTRA OTOČKOG FOLKLORA

U folklornom šarenilu i glazbi oživjela je u subotu supetarska riva na prvoj Smotri otočkog folklora na kojoj je oko 150 sudionika prošetalo je centrom grada u veseloj koloni i...

KARNEVALISTI SE VRATILI KUĆI

KARNEVALISTI SE VRATILI KUĆI

Bol su jučer napustili sudionici konvencije karnevalskih gradova FECC.

PLAVA ČISTKA U PUČIŠĆIMA

PLAVA ČISTKA U PUČIŠĆIMA

Pučišćani i svi mi Bračani možemo biti ponosni na našu dicu Blanku, Mateu, Ninu, Antu, Juru, Petru, Antoniju, Emilu, Robertu, Miku, Kristiana, Tihomira, Alena, Nikolu i Ivana koji su očistili...

35. KONVENCIJA FECC-a U BOLU

35. KONVENCIJA FECC-a U BOLU

Od 9. do 17. svibnja u Bolu će se održati međunarodna manifestacija 35. konvencija Federacije europskih karnevalskih gradova (FECC).

SV. VIKTOR I SVETA KRIZMA

SV. VIKTOR I SVETA KRIZMA

Procesijom i svečanim misnim slavljem te podjelom sakramenta svete krizme, Supetar i njegova župa proslavili su jučer blagdan svetog Viktora, svog zavjetnog zaštitnika.

PRVI MAJ

PRVI MAJ

Svim našim čitateljima čestitamo Prvi maj, Međunarodni praznik rada!

OPTICAL TEHNOLOGY & TECHNIQUE

OPTICAL TEHNOLOGY & TECHNIQUE

U organizaciji firme STE d.o.o. danas je u supetarskom turističkom naselju Velaris, započela međunarodna konvencija pod nazivom Optical tehnology & technique u sklopu Fiber week-a.

JOSIPA OČARALA BRAČANE

JOSIPA OČARALA BRAČANE

Prošlog su petka Selca bila glazbeni centar ovog našeg malog otočkog mikrokozmosa jer ih je pohodila jedna od najvećih diva hrvatske pop-rock glazbe neponovljiva Josipa Lisac.

3. IZDANJE 4 KVARTA NAJSPEKTAKULARNIJE D…

3. IZDANJE 4 KVARTA NAJSPEKTAKULARNIJE DO SADA

U subotu je održan treći po redu humanitarni malonogometni turnir pod nazivom ''4 kvarta'', koji je za cilj imao prikupljanje novčanih sredstava za pomoć pri radu Udruge roditelja djece s...

2. MJESTO NA FILMSKOM FESTIVALU

2. MJESTO NA FILMSKOM FESTIVALU

Promotivni film ''Postira and Dol Ethno Eco village'' osvojio je 2. nagradu na Festivalu turističkog filma u Latviji.

Hide Main content block

Najnovije vijesti s otoka

OBILJEŽEN DAN ORUŽANIH SNAGA RH

OBILJEŽEN DAN ORUŽANIH SNAGA RH

Povodom obilježavanja 28. svibnja Dana oružanih snaga RH, na mjesnom groblju u Dolu na Braču, položni su vijenaci i zapaljene svijeće na grobu svog dugogodišnjeg zapovjednika HRM admirala Vida Stipetića.

PORAZ ZA KRAJ PRVENSTVA

PORAZ ZA KRAJ  PRVENSTVA

Postirski Sardiji nadigrali su Tučepljane ali su se na kraju od uspješne sezone ipak oprostili porazom.

POBJEDA KONOBE ZA KRAJ!

POBJEDA KONOBE ZA KRAJ!

Najuspješnija bračka malonogometna momčad u svojoj drugoj sezoni igranja izvan škoja u 1. Županijskoj futsal ligi ostvarila je odličan uspjeh završivši na visokom drugom mjestu.

BRAČ NA SPLISTKOM "VINSKOM PODRUMU…

BRAČ NA SPLISTKOM "VINSKOM PODRUMU"

Udruženje obrtnika Brač u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Supetra sudjelovao je na 3. sajmu vina i delicija „Vinski podrum 2015“ koji se protkela dva dana održavao u Dioklecijanovim podrumima.

ZVIJEZDAMA POBJEDA - SUPETRANIMA TITULA

ZVIJEZDAMA POBJEDA - SUPETRANIMA TITULA

Usprkos porazu u posljednjoj utakmisi supetarska momčad MNK Supetar svoju prvu godinu natjecanja u malonogomentoj ligi Bol okrunila je naslovom prvaka.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...