Sponzorirani sadržaji

VRHUNSKI BRAČKI PROIZVOD SPREMAN ZA EU

VRHUNSKI BRAČKI PROIZVOD SPREMAN ZA EU

Upoznajte kremu je proizvedenu od kombinacije ljekovitih trava koja se u potpunosti proizvodi o sastojaka sa našeg otoka a višegodišnjim je  provjerama potvrđena kao vrhunski kozmetički proizvod.

IDI&VIDI

IDI&VIDI

U Supetru je otvorena nova turistička agencija koja se skriva iza imena Idi&Vidi zaintrigirani zanimljivim imenom pogledali smo što ista sve nudi.

KONOBA LUKIN

KONOBA LUKIN

Supetarski "Lukin" smješten u srcu grada na zapadnoj strani starog porta na najbolji mogući način brani tradiciju konobe, te ikone dalmatinskog identiteta i gastronomske kulture, koju već dugo ugrožavaju komercijalizacija...

VOI'SA - SUPERCOOL FESTIVAL URBANE GLAZB…

VOI'SA - SUPERCOOL FESTIVAL URBANE GLAZBE

Brački festival Voi'Sa dogurao je do svog petog izdanja držeći se jednostavna recepta za zadovoljstvo svojih posjetitelja - dobro organiziran tulum i eklektična mješavina kvalitetne glazbe.

Hide Main content block

Najnovije vijesti s otoka

MALA MARE PONOVO BEZ GLAVE

MALA MARE PONOVO BEZ GLAVE

Maloj Mari, popularnoj skulpturi na mostiću ispred Bijenaćice dosad je nepoznati netko barem pet puta skinuo glavu.

2. LJETNI BALETNI SEMINAR SUTIVAN

2. LJETNI BALETNI SEMINAR SUTIVAN

U odličnoj atmosferi u dvorani "Sokolana" u Sutivanu na otoku Braču, održava se Međunarodni ljetni baletni seminar koji će pod stručnim vodstvom nacionalne baletne prvakinje Almire Osmanović, balerine i voditeljice...

POŽAR STANA U POSTIRIMA

POŽAR STANA U POSTIRIMA

Jučer, u kasnim poslijepodnevnim satima u Postirima je, u kući na samoj rivi došlo do požara stana koji je nasreću brzo ugašen.

SUPETARSKI FOLKLORAŠI U MUĆU

SUPETARSKI FOLKLORAŠI U MUĆU

Mladi folkloraši iz Supetra sudjelovali su na 13. Međunarodnom folklornom festivalu u Muću pod nazivom „Stara je škrinja otvorena“ ostvarivši zapažen nastup.

KONCERT SUPETARSKIH TAMBURAŠA

KONCERT SUPETARSKIH TAMBURAŠA

Prošle je nedjelje nastupom pred prepunim gledalištem ispred supetarske Crkvice sv. Martina Tamburaško-mandolinski orkestar Supetar zajedno sa svojim gostima BDF Ciciljona i klapom Vala obilježio 114 godina umjetničkog djelovanja.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...