Event-ura

  • 1
  • 2
  • 3
Preth Sljed

ČA MOGU PUČIŠKE MAŠKARE

ČA MOGU PUČIŠKE MAŠKARE

Maškare, ča mogu maškare... prošle nedilje i u Pučišćima su zavladale maškare!

SUPETARSKI KRNEVAL

SUPETARSKI KRNEVAL

U Supetru je danas održan krneval, tradicionalna krnevalska povorka okupila je pod maskama i staro i mlado... imamo izvješće organizatora svega, supetarske krnevalske udurge Monade.

U POSTIRIMA PREDSTAVLJENA "HAJDUČKA…

U POSTIRIMA PREDSTAVLJENA "HAJDUČKA PRIČA"

Sinoć je u postirskom hotelu Lipa održana promocija knjige 'Ivan Gudelj - hajdučka priča'.

KANDALORA U DOLU

KANDALORA U DOLU

Jučer je na Kandaloru u Dolu održana svečanost Dolske fjere - Prikazanje Gospodinovo u hramu.

NOĆ MUZEJA U GALERIJI JAKŠIĆ

NOĆ MUZEJA U GALERIJI JAKŠIĆ

Brojni ljubitelji umjetnosti posjetili su sinoć vrlo zanimljivu izložbu koja je u sklopu manifestacije „Noć muzeja" otvorena u umjetničkoj galeriji porodice Jakšić u Donjemu Humcu.

MILNARSKI KARNEVAL

MILNARSKI KARNEVAL

U subotu 30. siječnja u 14 sati, preuzimanjem ključa i maškaranom povorkom, započinje tradicionalni Milnarski karneval.

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

Ovogodišnja manifestacija u naš muzej donosi priču o dvojici pustinjaka  istoga imena koji  su kao upravitelji obilježili posljednje stoljeće svećeničke Pustinje Blaca, uzdigavši je na najvišu kulturnu razinu.

PRIDRUŽITE SE PROJEKTU "NAŠ HAJDUK…

PRIDRUŽITE SE PROJEKTU "NAŠ HAJDUK"

Velika akcija učlanjivanja u projekt "Naš Hajduk" koja jutros započela u Supetru do kraja ovog mjeseca održat će se na čitavom otoku prema slijedećem rasporedu:

TOWARD EUROPE U DONJEM HUMCU

TOWARD EUROPE U DONJEM HUMCU

Retond u Donjem Humcu ove subote, 23.siječnja ugošćuje performans projekta "Toward Europe" kojim se želi dalmatinskog tovara (magarca) uspostaviti kao nematerijalnu kulturnu baštinu 21. stoljeća s novom- umjetničkom svrhom.

NOĆNJAK SE OVE GODINE ODRŽAVA U BOLU

NOĆNJAK SE OVE GODINE ODRŽAVA U BOLU

Osamnaesta Međunarodna manifestacija maslinara i uljara NOĆNJAK 2016. održat će se u Bluesun hotelu Elaphusa u Bolu na otoku Braču od 17. do 20. ožujka 2016.

20 GODINA IZLOŽBI DJEČJEG DOMA SV. ANA

20 GODINA IZLOŽBI DJEČJEG DOMA SV. ANA

U Galeriji likovnih umjetnosti Slavko Kopač u Vinkovcima održana je izložba 20.Likovne radionice Dječjeg doma Sv. Ana Vinkovci koji svoje odmaralište ima u našem Supetru.

SUPETARSKA BOŽIĆNA KARTULINA

SUPETARSKA BOŽIĆNA KARTULINA

U Supetarskoj župnoj crkvi i ove je godine održan tradicionalni koncert na svetoga Stipana popularna "Supetarska bižićna kartulina".

Hide Main content block

Najnovije vijesti s otoka

RENDIĆ KONAČNO NA BRAČU

RENDIĆ KONAČNO NA BRAČU

Postirski „ribari“ ili „kočari“ pojačani za još dva nova imena s optimizmom startaju u novo nogometno proljeće 1. ŽNL Split.

BOL NA SAJMU TURIZMA U MILANU

BOL NA SAJMU TURIZMA U MILANU

Turistička zajednica općine Bol, Bluesun hoteli, turističke agencije BlueLine i Solo Croazia iz Milana zajednički nastupaju na međunarodnom sajmu turizma BIT Milano, od 11. do 14. veljače ove godine.

KRENULI TEČAJCI

KRENULI TEČAJCI

U radio klubu Vidova Gora konačno je završen upis za mlade radioamatere na kojeg se prijavilo šest učenika i to svi iz 5. razreda OŠ u Supetru.

PREZENTACIJA BRAČKE TURISTIČKE PONUDE U …

PREZENTACIJA BRAČKE TURISTIČKE PONUDE U BEOGRADU

Turistička zajednica općine Bol, Hoteli Zlatni rat, hotel Lipa iz Postira i Zračna luka Brač organiziraju prezentaciju turističke ponude Bola i otoka Brača na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

POGLED IZA MASKI

POGLED IZA MASKI

Mlada bračka novinarka Ivana Gospodnetić vodi nas s one strane šarenih kulisa tradicionalne selačke karnevalske predstave.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...