Sponzorirani sadržaji

VRHUNSKI BRAČKI PROIZVOD SPREMAN ZA EU

VRHUNSKI BRAČKI PROIZVOD SPREMAN ZA EU

Upoznajte kremu je proizvedenu od kombinacije ljekovitih trava koja se u potpunosti proizvodi o sastojaka sa našeg otoka a višegodišnjim je  provjerama potvrđena kao vrhunski kozmetički proizvod.

IDI&VIDI

IDI&VIDI

U Supetru je otvorena nova turistička agencija koja se skriva iza imena Idi&Vidi zaintrigirani zanimljivim imenom pogledali smo što ista sve nudi.

KONOBA LUKIN

KONOBA LUKIN

Supetarski "Lukin" smješten u srcu grada na zapadnoj strani starog porta na najbolji mogući način brani tradiciju konobe, te ikone dalmatinskog identiteta i gastronomske kulture, koju već dugo ugrožavaju komercijalizacija...

VOI'SA - SUPERCOOL FESTIVAL URBANE GLAZB…

VOI'SA - SUPERCOOL FESTIVAL URBANE GLAZBE

Brački festival Voi'Sa dogurao je do svog petog izdanja držeći se jednostavna recepta za zadovoljstvo svojih posjetitelja - dobro organiziran tulum i eklektična mješavina kvalitetne glazbe.

Hide Main content block

Najnovije vijesti s otoka

SUPETARSKI FOLKLORAŠI U MUĆU

SUPETARSKI FOLKLORAŠI U MUĆU

Mladi folkloraši iz Supetra sudjelovali su na 13. Međunarodnom folklornom festivalu u Muću pod nazivom „Stara je škrinja otvorena“ ostvarivši zapažen nastup.

KONCERT SUPETARSKIH TAMBURAŠA

KONCERT SUPETARSKIH TAMBURAŠA

Prošle je nedjelje nastupom pred prepunim gledalištem ispred supetarske Crkvice sv. Martina Tamburaško-mandolinski orkestar Supetar zajedno sa svojim gostima BDF Ciciljona i klapom Vala obilježio 114 godina umjetničkog djelovanja.

POČINJE VANKA REGULE 2014

POČINJE VANKA REGULE 2014

Svečanim otvaranjem u 20,30 sati i koncertom grupe Libar na rivi u Sutvanu večeras počinje 16. izdanje "Vanka regule", zasigurno jednog od najzanimljivijih ljetnih festivala u Dalmaciji pa i šire.

MASSIMOVA SUPETARSKA ČAROLIJA

MASSIMOVA SUPETARSKA ČAROLIJA

Prekjučer je u Supetru održan dugo očekivani koncert Massima, sretnici koji su uspjeli doći do mjesta u prepunom prostoru supetarskog ljetnog kina svjedočili su pravoj glazbenoj čaroliji.

IZLOŽBA MARTINA BORODAČA

IZLOŽBA MARTINA BORODAČA

Prošlog je tjedna u galeriji “Nerežišća” otvorena izložba slika slovačkog akademskog slikara Martina Borodača.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...