Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Punjeni janjeći odrezakPosljednji recept iz naše ovogodišnje "Kužine o' štajuna" je punjeni janjeći odrezak kako ga sprema kuhar Konobe Kopačina u Donjem Humcu, gosp. Ivo Jugović.

janjeći raguU najnovijem receptu iz naše "Kužine o' štajuna" predstavljamo vam janjeći ragu sa jalapeno paprikama kako ga priprema kuhar Svpetrvs hotela, Dino Granić.

JANJETINA SA ŠPAROGAMADanašnji recept iz naše "Kužine o' štajuna" je janjetina sa šparogama kako ga sprema kuharica supetarskog turističkog naselja Velaris, Vlasta Muth.

Najnoviji u nizu tematskih recepata ovogodišnje "Kužine od Štajuna" je Janjetina u špinatu kako je priprema Teo Martinić, kuhar supetarskog bistroa "Palute".

janjeći raguDanašnji recept iz naše "Kužine o' štajuna" je janjeći ragu s varenikom u gnjizdu od parmezana na koćeti od rukole kako ga sprema kuhar supetarske konobe "Lukin", Ante Đerek.

brujet od janjetineDa se i mlađi naraštaji dobro nose sa jelima od janjetine potvrđuje najnoviji recept iz "Kužine o' štajuna". Provjerite kako Janjeći brudet rade mladi kuhari srednje škole Brač.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.