brac online

Ova iznimno stresna situacija u kojoj smo se svi zajedno našli, a posebno izolirane sredine, ponukala nas je da makar i na ovaj način osvijestimo niz osjećaja i reakcija koje takve situacije prate.

U ova nesigurna i zahtjevna vremena epidemije, želimo svim našim čitateljima sretan Uskrs!

Danas je potvrđen prvi pozitivan nalaz na koronavirus na našem otoku.

Temeljem Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 koju je prekjučer donio NSCZ RH u supetru je otvorena tržnica a u Postirima i Pučišćima ribarnice.

Iz Kriznog stožera otoka Brača obavještavaju sve Bračane i sve koji se u ovo vrijeme mjera ograničenog kretanja na Braču nalaze kako je na našem otoku još uvijek na snazi obveza njihova ishodovanja za kretanje izvan granica Grada odnosno pojedine Općine.

Predstavljamo vam stranicu za Online prodaju proizvoda domaćih OPG-ova, mesara i ribara uz brzu i jednostavnu registraciju oglasite sve vaše proizvode potpuno BESPLATNO.
OPG2Go je zamišljen da funkcionira na razini cijele Hrvatske.

Ni pooštrene mjere zaštite od epidemije koje su na snazi nisu spriječile doborovoljne darivatelje krvi da odrade još jednu uspješnu akciju darivanja ove dragocjene tekućine.

Na Nedjelju Muke Gospodnje ili Cvjetnicu, 5. travnja, u spomen slavlja ulaska Gospodinova u Jeruzalem, zbog poštivanja odredbi nacionalnog Stožera civilne zaštite RH, Vlade RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, euharistijska slavlja moći će se pratiti putem elektroničkih medija - radija, televizija, internetskih stranica biskupija i društvenih mreža, odnosno bez nazočnosti naroda.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.