Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Danas je u Supetru na terasi hotela Osam održana 7. smotra sirnica otoka Brača a najbolje sirnice ove godine dolaze iz Sutivana.

Danas je u župi Sv. Jeronima u Pučišćima svečanio predstavljena i posvećena vjerna kamena replika vatikanske bazilike Sv. Petra, životno djelo autora Josipa Radića.

Svim ljudima dobre volje, bez obzira da li ga slave ili samo poštuju tradiciju čestitamo Uskrs, najveći kršćanski blagdan.

Danas je Veliki petak,  spomendan kada se kršćani diljem svijeta prisjećaju Isusove teške i nasilne osude, muke i smrti na križu.

Načelnik Općine Sutivan, Ranko Blažević, prošlog je ponedjeljka u Zagrebu u prostorijama Ministarstva poljoprivrede potpisao ugovor o sufinanciranju izgradnje novog dječjeg vrtića u Sutivanu sredstvima EU.

Jučer je u Ministarstvu poljoprivrede u Zagrebu svečano potpisan ugovor za izgradnju novog vatrogasnog doma vrijedan 14,6 milijuna kuna.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.