Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Blagdan svetog Ivana Krstitelja tzv. "ljetni Božić" obilježava se 24. lipnja. Novoosnovana Udruga mladih Općine Postira "Berekin", čiji je osnovni cilj razvoj i promicanje društvenog života u Postirima, povodom nadolazećeg blagdana organizira feštu na postirskoj rivi.

U zadnje vrijeme u našoj zemlji je zabilježeno više slučajeva ospica, a struka i zdravstvene vlasti upozoravaju na problem pada procijepljenosti stanovništva kao osnovni uzrok nešto češće pojave te bolesti nego ranije. O ospicama i cijepljenju govorila je i dr. Sanja Šandrk, liječnica na specijalizaciji iz onkologije i radioterapije, naša Postirka.

Svjetski lanac luksuznih hotela Sentido istaknuo je Klesarsku školu kao jednu od atrakcija u Hrvatskoj koju, na svom putovanju kroz našu zemlju, svakako morate posjetiti.

U općinskoj vijećnici u Nerežišćima, jutros je održana sjednica Stožera civilne zaštite Općine Nerežišća.

Obilne kiše i veliko oborinsko nevrijeme koje je proteklih dana zahvatilo naš otok ostavilo je za sobom i brojna oštećenja na njegovoj infrastrukturi.

Voi’Sa za srce ljeta donosi nostalgičan line-up koji se ne smije propustiti! Vrijeme je da uskladite svoje planove za ljeto s datumima ovogodišnjeg Voi’Sa Festivala koji najavljuje svoje najvruće, 9. izdanje!

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.