Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Mladi vatrogasci iz dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar završili su prošle nedjelje svoje sudjelovanje u Ersumus+ programu u slovenskoj Postojni.

Na Okruglom stolu o kvaliteti zraka u sklopu 11. nacionalnog znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem „ZAŠTITA ZRAKA 2019“ danas je u Bolu na otoku Braču predstavljen projekt AIRQ – Proširenje i modernizacija državne mreže za trajno praćenje kvalitete zraka koji provodi Državni hidrometeorološki zavod u suradnji s Institutom za medicinska istraživanja i medicinu rada.

Danas su u zgradi Splitsko-dalmatinske županije potpisani ugovori, vrijedni više od 37 milijuna kuna, za nabavu modernih vatrogasnih vozila, između predstavnika financijskih Leasing kuća i predstavnika Vatrogasne zajednice te načelnika i načelnica, gradonačelnika i gradonačelnica 14 jedinica lokalne samouprave, 16 DVD-ova među kojima i gradonačelnica Grada Supetra Ivana Marković i predsjednik DVD Supetar Nikica Maričić.

Jučer je u Supetru održana ekološka akcija čišćenja podmorja.

Lucija Špacal, učiteljica informatike i tehničke kulture u OŠ Bol izabrana je u odabrano društvo najboljih učiteljica i učitelja u našoj zemlji.

Danas je u Bobovišćima na moru, na gradilištu nove zaobilaznice Vičja Luka održan mirni prosvjed mještana.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.