Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Tečajevi engleskogSukladno ranijim najavama Turistička zajednica Grada Supetra u suradnji s Udruženjem obrtnika Brač i uz svesrdnu pomoć Srednje škole Brač ukoro započinje s besplatnim tečajevima 1. stupnja engleskog jezika za iznajmljivače privatnog smještaja i obrtnike.


 Tečaj engleskog jezika započinje 10. veljače 2014.g. i trajati će ukupno 40 nastavnih sati. Svi polaznici dobiti će i potvrdu o položenom ispitu po samom završetku tečaja.

Predavanja će se održavati u prostorijama Srednje škole „Brač“ u Supetru, ponedjeljkom i srijedom u dvije grupe u terminu od 16.30 – 18.00h odnosno od 18.00 do 19.30h.

Posebno raduje podatak kako su sva mjesta za tečaj popunjena, nažalost zbog iznenađujućeg velikog broja zainteresiranih i nemogućnosti da ih se sve prihvati organizator je morao privremeno odustati od ovogodišnjeg tečaja 1. stupnja francuskog jezika.
Naime, za ovaj tečaj prijavile su se čak 32 osobe, a maksimalan broj planiran u grupi je bio 12.  Stoga će se na pripremnom  tečaju francuskog jezika ozbiljno poraditi tijekom ove godine pa će isti biti organiziran u siječnju 2015.g.

U slučaju da ima zainteresiranih za privatne tečajeve francuskog svakako Vam preporučamo da se javite prof. Sanji Nejašmić (0911649 312).

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.