Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jobova ulicaJobova ulica u Supetru posebna je kala, jedan od onih kutaka u kojem se do dan danas uspio očuvati duh i izvornost življenja u malom dalmatinskom mistu.

 

 

 

 

U želi da teko ostane i dalje Grad Supetar i Turistička zajednica Grada Supetra pozivaju građane Supetra koji žive u ulici Ignjata Joba u Supetru te sve vlasnike obrta i prodavaonica u istoj ulici kao i ostale zainteresirane građane na kratko upoznavanje sa projektom „Jobova – kala supetarskih umjetnika i prijatelja“, koje će se održati u ponedjeljak 17. veljače 2014.g. u Gradskoj vijećnici u Supetru s početkom u 15.15h.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.