Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ultra europeNa vijest o mogućem održavanju Ultra Europe beach partija na Zlatnom ratu reagirao je koncesionar plaže i odbacio sve špekulacije o mogućnosti održavanja ovog eventa na njoj.

 

 

 

 

"Grabov rat", kao koncesionar na plaži "Zlatni rat", reagirao je na još uvijek neslužbene informacije o organiziranju beach partija na ovoj jedinstvenoj plaži u sklopu ovogodišnjeg Ultra Europe music festivala i svoj negativan stav prezentirao u pismu koje je poslao na tri adrese: županu Splitsko-dalmatinskom, Javnoj ustanovi za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima te Odjelu za graditeljstvo, komunalnu infrastrukturu i zaštitu okoliša u našoj županiji.

 

"Nismo kao koncesionar dobili apsolutno nikakvi upit i obavijest o bilo kakvim manifestacijama ovakve vrste, a uz to se oštro protivimo i samoj ideji da se na jednom zaštićenom području jednog takvog lokaliteta može uopće i pomišljati na održavanje takvih događanja" - piše u dopisu kojeg je potpisao direktor "Grabovog rata" Tomislav Marčić.

 

 

Izvor: Bolska kronika

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.