Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Milnorski krnevolU Milni je prošle subote, nakon što je općinski načelnik Frane Lozić predao ključe Općine, a time i vlast, milnarskim maškarama - "krnevolima" i službeno započeo  "Milnorski krnevol".

 

 

 

 

Novo-ustoličena vlast, proslavila je početak "mandata", časteći svoje sumještane, na milnarskom trgu Polaci, pjesmom, plesom i fritulama te im je objavila svoj "politički" program utemeljen osobito na razvoju i unaprjeđenju dobre zabave.

Tako, za idući petak, 28. veljače, Amatersko kazalište "Servantes" priređuje predstavu "Milno iške zvizdu", kao parodiju na popularan HTV-ov show, dok u subotu, 1. ožujka, na središnji i "sudnji" dan "Krnevola", sve maškare očekuje tumbula na rivi, a navečer i maskembal u Hotelu "Sidro".

 

 


Prilog i fotografije: Anamaria Rošin

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.