Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

PikadoU petak, 28. veljače u 17.30 u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice u Sutivanu održat će se otvoreno prvenstvo u sportskom pikadu za starije juniore i seniore Sutivan open – sezona Zima 2014.

 

 

 

 

 

Sportski pikado od barskog razlikuje se u sljedećim pravilima: nema pušenja, nema ispijanja alkoholnih pića i nema priče o politici u prostoru za igru, tako da je prvenstvo prikladno za sve dobi i spolove igrača.

Igraju se tri turnira: turnir mješovitih parova (obvezno muško/ženski tim – preporuka bračni ili zaručnički parovi!) – disciplina Cricket, turnir parova (sve kombinacije spolova) – disciplina Cricket i turnir pojedinaca – discipline Cricket i 301 SO (u finalu MO).

Igrat će se sistem duple eliminacije tako da svaki prijavljeni par ili pojedinac igra najmanje dvije partije, u slučaju prebukiranosti igrat će se Knock-out sistem (na ispadanje). Igra se na tri ploče, sa 244cm linije za elektronički pikado i 237cm za klasičnu ploču.

Kotizacija je simbolična i povoljnija za juniore i natjecateljice. Pobjednici dobivaju diplome i vrijedne knjižne nagrade u svakoj kategoriji.

Obzirom da se igra u knjižnici, prostor oko mete bit će okružen prigodnim stihovima i knjižnim citatima!

Prvi se odigrava turnir mješovitih parova, zatim parova i na kraju pojedinaca.

Početak i ždrjebanje mješovitih parova u 17.30. Prijave na telefon 718 000 četvrtak i petak od 11-15 sati ili neposredno prije natjecanja u knjižnici.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.