Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

pROTUPOŽARNI PUTOVIOpćina Sutivan krenula je u uređenje protupožarnih putova u skladu s programom mjera obnove opožarenih površina na otoku Braču, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Splitsko-dalmatinskom županijom i Hrvatskim Šumama.

 

 

 

Ovim programom će se urediti više od 20 kilometara postojećih poljskih putova. Ukupan iznos ove investicije je 799.869.00 kuna od čega je Općina Sutivan iz svog proračuna izdvojila 287.953.00 kn (36%) , a Splitsko-dalmatinska županija i Ministarstvo poljoprivrede 511.916.11 kn (64 % investicije) .

Ugovoreno je, a ujedno i započelo probijanje trase „Sv Vincenco“ na dijelu buduće obilaznice u duljini od 643 metra. Vrijednost ove investicije iznosi 78.600.89 kn od čega Općina Sutivan sufinancira samo dio od 36% ili točnije 28.296.32 kn.

Ovi putovi služe u prvom redu protupožarnoj zaštiti i razvoju poljoprivrede, no izvrsno će poslužiti i turističkom razvoju Općine.

 

 

Izvor: Volim Sutivan

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.