Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Maslinovi putiTuristička zajednica Grada Supetra je dovršila postavljanje drvenih informativnih ploča i putokaza na pješačkoj tematskoj stazi „Maslinovi puti“ povrh Miraca.

 

 

 

 

U sklopu projekta postavljeno je 12 putokaza i 6 tabela sa pričama o maslini, maslinovom ulju, tradiciji maslinarstva, bunji i Prihodama povrh Miraca.

Postavljanjem ovih ploča i putokaza završen je ciklus izrade i obilježavanja tematskih staza na području Grada Supetra kojih danas imamo čak 4 – tematska staza „Herkules“ u Splitskoj, Kulturni đir „Dan s Rendićem“ u Supetru, pješačka staza „Dolčevita“ i već ranije spomenuta tematska staza „Maslinovi puti“.

 

Od slijedećeg tjedan, djelatnici KD „Grad“ krenuti će sa trimanjem svih trasa na ovim tematskim stazama a kako bi iste bile spremne za prihvat prvih gostiju i turista za Uskrs.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.