Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Prvenstvo u roboticiElektrotehničkoj školi Split, 14. ožujka 2014. obavljena je primopredaja opreme i potrošnog materijala za robotiku za naše male robotičare iz osnovnih škola otoka Brača.

 

 

 

 

Sva predana oprema i materijali koristit će se u pripremama za natjecanja koje organizira Hrvatski robotički savez.

 

 

Mlade robotičare mentorira nastavnica Danica Plastić, s kojom su se uspjeli plasirati na prvo mjesto u državi pa ovom prilikom najavljujemo i njihov odlazak na europsko prvenstvo RoboCupJunior koje će se krajem mjeseca travnja održati u Beču.

 

Spomenimo i kako ova samozatajna bračka reprezentacija malih robotičara traži i sponzore koji bi im olakšali odlazak na Europsko prvenstvo kao i promociju našeg prelijepog otoka.

 

 

 

Bračonline

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.