Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

LOveAko ste u Supetru i ako ovog kišnog poslijepodneva ne znate gdje sa sobom, zašto ne prisustvujete zanimljivom predavanju koje će se danas održati u supetarskoj gradskoj knjižnici?

 

 

 

 

 

Predavanje pod naslovom ”Ljubav prema sebi, kao osnova ljubavi prema drugima” održati će Laslo Pinter, integrativni terapeuta i suosnivača Centra za integrativni razvoj.


Teme:
- Zašto je nemoguće voljeti druge, ako ne volimo sebe, odnosno zašto žrtvovanje za druge nije ljubav, te zbog toga neizbježno vodi u nezadovoljstvo.
- Zašto je zdrava ljubav prema sebi osnova zdrave ljubavi prema drugima.
- Kako se u prvim mjesecima našeg života rađa "srž našeg ja", baza našeg zdravog osjećaja sebe, odnosno "korijen" naše kasnije osobnosti.
-Uloga majčina lica, tijela i glasa pri rađanju sržnog osjećaja sebe

Centar za integrativni razvoj je mjesto za one koji žele ući dublje u sebe i rasti na svim razinama svog bića prihvaćajući odgovornost i produbljujući svoj kapacitet za kontakt.
Centar za integrativni razvoj je također i za one koji svjesno i aktivno žele stvarati svoj život, učiti o svojim pozitivnim i negativnim stranama te spojiti tjelesno emocionalno materijalno i duhovno.
Učenje se temelji na integraciji tjelesnog, emotivnog, mentalnog i duhovnog aspekta ljudskog bića.


Centar za integrativni razvoj promovira osobni razvoj na tjelesnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini.
Ne zagovaramo niti jednu religiju samu po sebi.


Centar za integrativni razvoj je mjesto čija je namjera da bude dovoljno široko da obuhvati bilo koji tip vjere ili religijske prakse čija je namjera pozitivna, nadahnuta suosjećanjem i čiji je cilj življenje sa otvorenim srcem

Predavanje počinje u 17.30 sati

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.