Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

ŠapeUdruga Bračke šape pokreće novu akciju pomoći životinjama ovaj put na području Bola, njihov poziv za sudjelovanje u akciji i doniranje sredstava za njenu uspješnu provedbu objavljujemo u cijelosti.

 

 

 

 

Poštovani članovi i svi koji pratite rad naše Udruge!

Kako smo u zadnje vrijeme primili više dojava da je u Bolu jako teška situacija sa uličnim mačkama, a i sami smo bili svjedoci masovnog trovanja prošle godine, odlučili smo pokrenuti akciju prikupljanja donacija za sterilizaciju i kastraciju uličnih mačaka u Bolu.

Ima par ljudi u Bolu koji redovito obilaze hranilišta mačaka u mjestu, ali da bi se spriječilo nekontrolirano razmnožavanje, a samim tim smanjila i smrtnost uličnih mačaka, potrebno je obaviti što više sterilizacija. Sterilizirana mačka se vraća na svoje stanište i ima puno kvalitetniji život.Nema neželjenih mačića, nema napada, tuče,lutanja u potrazi za partnerom.

Općinske vlasti su se oglušile na našu ponudu da pomognemo, pa smo se odlučili sami pokrenuti ovu akciju kako bi i Bol imao sterilizirane i zdrave mačke koje će svakako na ovaj način imati i bolji život.

 

 

 

Smatramo da općina Bol, kao turistički prvak na otoku, mora voditi računa i o mačkama koje tamo žive jer naš odnos prema njima je vidljiv i u očima turista koji posjećuju otok i koji zadnje vrijeme imaju samo negativne komentare.

Dakle, jedna kavica manje i vjerujemo da će se skupiti dovoljan iznos za barem dio mačaka koje su na ulicama i kontejnerima u Bolu.

Svi vi koji želite sudjelovati u ovoj akciji svoje donacije možete uplatiti na račun Udruge:

BRAČKE ŠAPE, SUPETAR
IBAN HR55 2340 0091 1105 9094 2

Sa naznakom AKCIJA ZA MAČKE U BOLU a u pozivu na broj navedite ( dd mm gg )

Svim sudionicima unaprijed zahvaljujemo na svakoj i najmanjoj uplati.

 

 


Tijek akcije možete pratiti na FB stranicama Udruge.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.