Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Prošlog je petka u supetarskoj Gradskoj vijećnici održana redovna godišnja sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar.

 

 

 

Na sjednici su razmotrena i usvojena Izvješća o radu Upravnog odbora i Zapovjedništva društva te financijsko izvješće i završni računa za prošlu godinu. Skupština društva burnim je pljeskom pozdravila objavu o dodjeli velike godišnje nagrade Splitsko-dalmatinske županije svom dugogodišnjem zapovjedniku, sada zamjeniku predsjednika društva Ivanu Jakšiću Žili za njegov dugogodišnji samoprijegoran rad u vatrogastvu.
U nastavku sjednice Skupštini se obratila nova stara gradonačelnica Supetra Ivana Marković, a prigodne pozdravne riječi uputili su i predstavnici ostalih bratskih otočkih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Na koncu je održana i prezentacija novog vatrogasnog doma a njegova osvijetljena maketa u mrklom mraku sale izazvala je prave ovacije prisutnih.
Nakon završetka sjednice Skupštine druženje je nastavljeno u konobi Vinotoka.

 

Fotografije: Ivan Stazić

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.