Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg koncerta u sklopu turneje "Radio na cesti" splitskog community radija "KLFM – Radio u zajednici" koja promovira neovisne domaće izvođače, Centar za kulturu Milna odlučio je pokrenuti novi stalni program "Radio na otoku" u partnerstvu s KLFM radijom. U petak, 11. kolovoza, u 21 sat u Milni na dnu vale, na Žalo, ove godine nastupa sjetni splitski kantautor Gracin, koji stiže s bendom; pulsko/zagrebačku koncertnu atrakciju, trio NLV i jedan od najznačajnih hrvatskih indie bendova, The Orange Strips iz Labina. Kao i uvijek, KLFM Soundsystem spreman je za otvaranje i zatvaranje ove večeri.

Gracin (Alt pop) (Split)
Tomislav Gracina u Milnu stiže nakon nastupa na "Super uho" festivalu u Primoštenu. Zajedno s bendom, sjetnim zvukovima će nas uvesti u ovu mediteransku ljetnu večer.

NLV (Indie folk) (Pula/Zagreb)
Sjajna koncertna atrakcija Nikol, Luka i Vedran stižu u izvornoj akustičnoj tročlanoj varijanti. Sigurni smo da će scenografija pjacete na dnu Milnarske uvale biti u sinergiji s emocijama koje NLV donose na stage, a nadamo se i zaplesati uz "Bitter".

The Orange Strips (Indie pop) (Labin)
Jedan od najznačajnih indie bendova u Hrvatskoj, s zavidnim međunarodnim uspjehom i turnejama, napokon dolazi i na Brač. Stripsi su ponovo na sceni i nadamo se osim hitova s prethodnih albuma čuti i neku premijeru. Iako Stripsi zvuče kao da su bend iz okolice Liverpoola, uvijek sa sobom nose miris Mediterana, Labina i Milne.

Program Radio na otoku podržan je od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Organizira ga Centar za kulturu Milna u suradnji se KLFM – Radijom u zajednici.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn