Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg koncerta u sklopu turneje "Radio na cesti" splitskog community radija "KLFM – Radio u zajednici" koja promovira neovisne domaće izvođače, Centar za kulturu Milna odlučio je pokrenuti novi stalni program "Radio na otoku" u partnerstvu s KLFM radijom. U petak, 11. kolovoza, u 21 sat u Milni na dnu vale, na Žalo, ove godine nastupa sjetni splitski kantautor Gracin, koji stiže s bendom; pulsko/zagrebačku koncertnu atrakciju, trio NLV i jedan od najznačajnih hrvatskih indie bendova, The Orange Strips iz Labina. Kao i uvijek, KLFM Soundsystem spreman je za otvaranje i zatvaranje ove večeri.

Gracin (Alt pop) (Split)
Tomislav Gracina u Milnu stiže nakon nastupa na "Super uho" festivalu u Primoštenu. Zajedno s bendom, sjetnim zvukovima će nas uvesti u ovu mediteransku ljetnu večer.

NLV (Indie folk) (Pula/Zagreb)
Sjajna koncertna atrakcija Nikol, Luka i Vedran stižu u izvornoj akustičnoj tročlanoj varijanti. Sigurni smo da će scenografija pjacete na dnu Milnarske uvale biti u sinergiji s emocijama koje NLV donose na stage, a nadamo se i zaplesati uz "Bitter".

The Orange Strips (Indie pop) (Labin)
Jedan od najznačajnih indie bendova u Hrvatskoj, s zavidnim međunarodnim uspjehom i turnejama, napokon dolazi i na Brač. Stripsi su ponovo na sceni i nadamo se osim hitova s prethodnih albuma čuti i neku premijeru. Iako Stripsi zvuče kao da su bend iz okolice Liverpoola, uvijek sa sobom nose miris Mediterana, Labina i Milne.

Program Radio na otoku podržan je od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Organizira ga Centar za kulturu Milna u suradnji se KLFM – Radijom u zajednici.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.