Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Naime, tvrtka Dremel službeno je uvrstila Pučišćanina Joška Radića u projekt “Maker“, projekt namijenjen  posebno nadarenim kreatorima/stvaraocima.

 Joško Radić Pic pasionirani maketar minijaturnih kamenih crkava, zvonika i kućica postao je poznat izvan našeg otoka kad je započeo sa svojim najvećim poduhvatom do sada, izradom kamene minijature bazilike sv. Petra u Rimu.

Kako se u izradi iste kosristi upravo Dremelovim alatima ova svjetski poznata tvrtka izabrala ga je  za svojeg prvog Dremel “Makera” iz naše regije, koja je sastoji od 11 zemalja južne i jugositočne Europe.

Tvrtka Dremel diljem je svijeta poznata kao izumitelj i proizvođač višenamjenskog alata velike brzine. Svi njihovi proizvodi odražavaju posvećenost tvrtke inovaciji i kvaliteti. Danas marka Dremel, zbog kvalitete i učinkovitosti, uživa ugled među uradi sam majstorima i hobistima.Tvrtku Dremel® osnovao je 1932. godine Albert J. Dremel u Wisconsinu u SAD-u. Tvrtka je danas dio globalne mreže Bosch Grupe, a njezini se proizvodi distribuiraju u više od 90 država preko specijalizirane trgovačke mreže. Dremel alati smatraju se savršenim rješenjem za brojne zadatke i izazove u kojima su potrebni preciznost, čak i za najdetaljnije poslove, kao i vrhunski alat za obrtnike i hobiste dakle majstore čije znanje i vještina graniči s umjetnošću.

Time je ovo priznanje našem Jošku još važnije i slađe, čestitamo.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.