Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

S prijateljem Jensen Pauwelsom, koji se nedavno preselio u Švedsku, Bračanin Mario Jutronić, brand development direktor, sudjeluje u kreiranju jedinstvenog ruksaka – FJORD 36.

 

 

 

Koncept je spajanje planinarenja, sportova na snijegu i fotografiranja u jedan ruksak. Zajedno s ruksakom, team je napravio RCI-sistem (removable camera insert) tako da korisnici mogu u ruksak ubaciti jedan od 3 RCI sistema (S,M,L) kako bi mogli nositi opremu za fotografiju/drone /video i zaštitnu skupu opremu na putovanje. Ovisno o potrebama, svaki krajni korisnik može izabrati pravu veličinu koja mu daje fleksibilnost.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.