Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Naš Supetranin Vice Damjanović je na natjecanju barista osvojio brončanu medalju.

 Natjecanje barista održano je u okviru GRAND GOURMET-u, međunarodnom natjecanju gastronomije i ugostiteljskih vještina,koje se u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija, održalo u hotelu Meteor u Makarskoj od 7.do 10.11.2017. godine.

Vice Damjanović, student je menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu a broncu je osvojio u kategoriji Basic drink.

Čestitamo!

 

Definicija Bariste ima puno. Profesionalni Bariste često sami sebe vide kao umjetnike kave i majstora espresso aparata. Barista ima veliko znanje o sirovini kavi, uzgoju, obradi, pripremi, prženju i povijest kave. Ali on mora i znati poslužiti gosta, znati što njegovi gosti piju ili kako ih zainteresirati za kavu. Barista stalno eksperementira, istražuje i permanentno radi na svojom odnosu prema kavi.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.