Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ususret Božiću i danima zajedništva, mira i ljubavi, kada ispraćamo Staru i pripremamo se za dolazak Nove 2018., Grad Supetar i Turistička zajednica Grada , uz pomoć supetarskih udruga, sportskih klubova, škole, vrtića i župe, organiziraju Božićne programe.

 

 


U školskoj  športskoj dvorani odvijat će se sportska natjecanja, humanitarni turniri  i priredbe.Za utorak 19.prosinca baletni studio Renata priprema Plesni Božićni šušur, u srijedu 20.12. u organizaciji MNK Supetar održat će se Završnica 1. kola Bračke malonogometne lige,  u petak 22. prosinca dvorana će biti puna djece, sudionika Božićne priredbe Dječjeg vrtića Mrvica, Osnovne škole Supetar i Srednje škole Brač, a u subotu 23. prosinca  odvijat će se  humanitarni malonogometni turnir „4kafića – Crveni križ Brač“.

Srijeda 27.prosinca donosi Štafetijadu Brač - sportski susret malih sportaša Brača, Splita i Imotskog, a četvrtak 28. prosinca, malonogometni turnir za djecu Zvončići - NK Jadran.

Vrijedni i kreativni učenici u Osnovnoj školi Supetar, 13. prosinca organiziraju Humanitarnu izložbuBožićnih ukrasa.

Muški zbor Brodosplit,  jedan od najcjenjenijih hrvatskih zborova održat će Božićni koncert u župnoj crkvi u petak 15. prosinca.

Klapa Intrade s Tomislavom Bralićem, jedan od najpopularnijih vokalnih sastava u Hrvatskoj,nakon ovogodišnjih nastupa u najvećim dvoranama u zemlji, svoju jedinstvenu koncertnu atmosferu donose i u Supetar, u četvrtak 21. prosinca u 19:30.

Božić će biti veseliji i topliji uz Udruženje obrtnika Brač koje će, u subotnje jutro 23. prosinca, uz glazbeni program na rivi, pripremati bakalar i fritule, a tradicionalnu Božićnu čestitku pripremaju i supetarske kulturne udruge na koncertu Supetarska Božićna kartulina u župnoj crkvi, na svetog Stjepana 26.prosinca.


Dobrodošli na Božićne programe u Supetru!

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn