Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Sa mjesta velike nesreće obitelji Tončija Biskupovića dolaze nam - dobre vijesti i pozitivne vibracije!

 

 Podsjetimo se riječ je o obitelji kojoj je požar jučer progutao čitavu kuću no pokazalo se po tko zna koji put na našem otoku kako su tragedije poput ove trenuci koji povezuju naše ljude i upućuju ih jedne na druge na način koji samo boduli znaju.

Obitelj Nikša Hržić iz Ložišća odmah im je ustupila kuću u kojoj  mogu stanovati, a reagirao je i Crveni križ Brač i obitelji koja je ostala bez krova nad gradom kupio plinski štednjak, frižider, deke, posuđe i nešto namirnica što bi im trebalo omogućiti da se što prije vrate normalnom životu.

Djelatnici Crvenog križa tu nisu stali već su se u nastojanju da im kupnjom peći na drva osiguraju što toplije zimske dane zaputili u opskrbni centar Berica d.o.o. gjde ih je dočekalo pravo iznenađenje - djelatnici Berice odlučili su se na kupovinu peći! Po dopremi iste natrag u Ložišća, u privremeni dom obitelji Biskupović, dočekalo ih je još jedno iznenađenje.

Djelatnici Županijskih cesta, njihov sindikat, prijatelji obitelji, svi su se već uhvatili posla i zajednički počeli raditi na tome da se obitelj Biskupović u što skorije vrijeme ponovo vrati u svoja četri zida!

Akcija ne staje tu i ukoliko joj se netko od vas štovani naši čitatelji želi pridružiti donacijom iz Crvenog križa javljaju kako im za prvu ruku treba:

* Posteljina za mali i bračni krevet (po mogućnosti x2)
* Hlače (veličina 56 – nekoliko komada)
* Cipele (veličina 43 – po mogućnosti x2)

Za više informacija javiti se Mati na 098/191-3210 (Mate)

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn