Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade /Klub prvih pisaca raspisuje 4. Natječaj "PIŠIRIŠI", za najbolju slikovnicu.

 

 

 

Nagrada se dodjeljuje u dvije kategorije: za tekst i za ilustracije, a tema ovogodišnjeg, četvrtog raspisanog natječaja glasi: ŠKOLA

Tekstopisci šalju cjelovit tekst na zadanu temu, ilustratori po jednu ilustraciju na zadanu temu, a u slučaju da je tekstopisac ujedno i ilustrator šalje cjelovit tekst i jednu ilustraciju. Dobrodošla je mogućnost da tekstopisac nađe svog ilustratora ili obratno, te da pošalju tekst i jednu ilustraciju zajedno na mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Peteročlani žiri nagradit će najbolji rukopis, te najbolje pristigle ilustracije na temu s tisuću kuna, 30 autorskih primjeraka tiskane slikovnice, te statuom PIŠIRIŠI 4.

Rukopisi i ilustracije mogu se slati do 20. svibnja 2018.
Rezultat natječaja bit će objavljen 15. lipnja 2018.
 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.