Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Naša dica, balerine iz udruge Studio "Renata" ostvarile su izuzetan uspjeh plasmanom na svjetsko prvenstvo koje se održava od 25. do 27. svibnja 2018. u Poreču.

 

 

 

Ne treba posebno napominjati da takvo putovanje i boravak iziskuje dodatne troškove za roditelje ove vrijedne djece, stoga bi im bila neophodna i vaša pomoć.

Pomoći im možete uplatom na račun: HR0223 3000 3110 032 0622 - Udruga Studio Renata, B. i D. Dvornika 11, 21403 SUTIVAN, OIB 86105555283

U ožujku ove godine 32 plesača Studija Renata natjecalo se na državnom plesnom natjecanju "Dance Star Open 2018". Na natjecanju koje je održano u Opatiji od 9. do 11. ožujka u Centru za kulturu Gervaise sudjelovalo je preko 2 tisuće plesača iz Hrvatske i susjednih država. Naši su mali plesači osvojili ukupno dva zlata i broncu u solo kategorijama te zlato i broncu u grupnim kategorijama.

Uz osvojene nagrade prema ocjenama žirija na svjetsko prvenstvo koje se održava od 25. do 27. svibnja 2018. u Poreču plasirali su se svi plesači kategorije klasičnog baleta i produkcijska koreografija "Živim – Bolero".

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.