Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Međunarodni trening učenja plesa na svili u zraku održan je pod voditeljstvom Jill Franklin početkom ovog mjeseca u Supetru. Tečaju su se odazvale polaznice iz Indije, Rusije, Švedske, Finske, Hrvatske i SAD-a.

 

 

 

Cilj programa je izobrazbe nastavnika Aerial Physique Silks, priprema i osposobljavanje visoko kvalificiranih, temeljito iskusnih i stručnih osoba u fazi postajanja iskusnih instruktora ove jedinstvene vještine. Program je pružio instruktorima svladavanje metoda koje je pokrenuo Aerial Physique, te ih pravilno i sigurno pripremio za profesionalne instruktore širom svijeta, uz odgovarajuće certifikate. Supetar je bio prva destinacija ove svjetske turneje.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.