Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Supetarsko lito je najveća kulturna manifestacija u Supetru, koju zajednički organiziraju Grad Supetar i Turistička zajednica Grada Supetra uz pomoć Župe Supetar i Narodne knjižnice.

 

 Supetarsko lito traje tri puna mjeseca tijekom kojih se mnogobrojne izložbe, koncerti, festivali, folklorne i klapske večeri, ribarske fešte, dramske predstave, književni susreti, prezentacije i sportska natjecanja a pregled svega toga sa datumima, satnicama i mjestima održavanja možete pronaći u Programu koji vam za pregled ili preuzimanje nudimo u privitku ove obavijesti.

Odaberite ono što vas zanima i uživajte u 34. Supetarskom litu!

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.