Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U glazbene pohode u  našem susjedstvu  na  kopnu,ove  subote 7.srpnja dolazi istinska ikona hrvatske DJ scene -. Marijan Felver.

 

 

 

Ovom prilikom kroz svoj "extended set" postaviti će temelj za ples pod zvijezdama na Bubi  u  Makarskoj.Zadnji trajekt  iz Sumartina na  Braču za  Makarsku plovi u 20  h,a  povratak  iz  Makarske je prvim  jutarnjim trajektom u 8  h


Nadaleko cijenjen zbog svog glazbenog znalaštva i neizrecive senzibilnosti gospodina, Felver je definirao zagrebačku klupsku i house scenu kao nijedan drugi DJ. Provevši na sceni više od 25 godina, klupskoj i festivalskoj publici diljem svijeta, na radiju, hrvatskoj obali i nekim od najdojmljivijih kulturnih lokacija u Zagrebu i Beogradu donosio je najbolje suvremene i evergreen zvukove. I sve to ne samo kao DJ, nego i kao domaćin, organizator evenata i vizionar.

Stereotip je njegov zadnji projekt, u kojem je Felver kustos i domaćin niza događanja sa svojim proslavljenim dugogodišnjim prijateljem RA br. 1 DJ Dixonom. Stereotiop se zakazuje za nedjeljno poslijedpodne, stvarajući kod publike sve veća i veća očekivanja u svakom pogledu. Osim što Felver i Dixon za nastupe probiru glazbene protagoniste s lokalne i međunarodne scene, događanja su pomno praćena svjetlosnim i umjetničkim izričajem na najatraktivnijim lokacijama u regiji, a ulaznice za Stereotip razgrabe se u svega nekoliko sati i često su najpoželjnija roba na tržištu.

Većina Felverovog umijeća seže iz njegovih Stereo Studio noći u Tvornici, offbeat koncertnog i klupskog mjesta poznatog po svom alternativnom programu u cijeloj Hrvatskoj i šire. Stereo Studio od svog početka 1998. godine ugostio je mnoga legendarna imena house scene, a među njima su i Dixon, Doc Martin, Richie Hawtin, Ian Pooley, Jeff Mills, Mr. C... Upravo je Stereo Studio vinuo Felvera među vodeća imena hrvatske kulturne scene i pretvorio njegovo ime u brend.

Felver je radio na legendarnom hrvatskom Radiju 101, gdje je bio vanjski suradnik emisije Deep FM od 1991. do 2001. i glazbeni urednik od 2010. do 2012.

Počevši svoju karijeru s Cosmic Disco noćima u zagebačkom Aquariusu, ugađajući je tijekom Wiggle nights u londonskom Fabricu (London) i udahnjujući joj novi oblik svojim čuvenim projektima u zagrebačkom klubu Masters, Felverova noćna energija i privlačnost su toliko neodoljive da u hipu može pridobiti vlastitu publiku na većini mjesta koje Balkan nudi. Felver uvijek iznova dokazuje da je nezaobilazan DJ koji vas svojim zvukom vodi na jedinstveno putovanje.

Vidimo  se u  Makarskoj i ponesite  svoje  omiljene  plesne cipelice

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.