Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

"Plavo oko" je aplikacija za mobilne uređaje pomoću koje možete prijaviti opažanja na moru: pojavu morskih organizama i/ili onečišćenja. Prirodoslovni muzej Rijeka predstavio ju je uz Svjetski dan oceana.

 

 

 

Kliknite ovdje i namignut će vam Plavo oko - aplikacija namijenjena sustavnom bilježenju podataka o pojavama morskih organizmima i onečišćenja mora, a s ciljem širenja znanja o moru i njegovoj učinkovitoj zaštiti.

Krenite u akciju putem aplikacije Plavo oko, te sudjelujte u zaštiti i poznavanju Jadranskog mora. Putem aplikacije doznajte više o biljkama i životinjama u moru.

Fotografirajte problem, pošaljite opis i administrator Plavog oka odmah će dobiti informaciju i proslijediti je specijalisti za određenu vrstu organizma ili odgovornoj službi koja će brzom akcijom ukloniti eventualno onečišćenje. U najkraćem mogućem roku vi ćete dobiti povratnu informaciju, doznati o kojoj se vrsti radi, njezinoj biologiji i ekologiji kao i o rješenju problema, ako se radi o onečišćenju.

 

 Izvor: Morski.hr

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.