Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Dolazak Sv. Nikole u Nerežišćima obilježilo je mnogo dječjeg smijeha i dobre zabave. Pjevalo se i plesalo, a nije nedostajalo ni poklona.

 

 

 

Prije same predstave, općinski načelnik Svemir Obilinović, uručio je dvije naknade za novorođene, i to jednu u iznosu od 8.000,00 kuna i jednu u iznosu od 11.000,00 kuna.

Prve su to naknade isplaćene po novoj Odluci o naknadama za novorođene, a sukladno kojoj je naknada za prvo dijete 8 tisuća, za drugo 9 tisuća, za treće 11 tisuća te za četvrto i svako iduće dijete 15 tisuća kuna. Nastavak je to pozitivne socijalne politike koju Općina provodi.

U skladu s time, dodijeljena je i jedna posebna nagrada u znak dobrodošlice peteročlanoj obitelji nerežiških korijena, koja se nakon života u Australiji ipak odlučila vratiti u Domovinu i tu nastaviti svoj život.

 

Izvor: Fb Općina Nerežišća, Donji Humac, Dračevica

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.