Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

I ove godine Supetar i Brač ugostit će najbolje kuhare na Mediteranu.

 

 Međunarodni festival „Biser mora“ najveće je kulinarsko natjecanje u ovom dijelu Europe, a po 14. put održat će od 9. do. 13 travnja u Supetru. Biser mora objedinjuje natjecanja profesionalnih kuhara i europskih turističko ugostiteljskih škola (srednjih i viših) uz master classove s predavačima iz cijelog svijeta, okrugle stolove, enološke radionice, cooking showove, gastro izložbe, degustacije, prezentacija strane i domaće kuhinje (tematske večeri), gastro ture i nezaobilazni zabavni program.

Do sada je sudjelovalo preko 1000 kuhara iz 30 zemalja i time je Biser mora ispunio svoj cilj te postao najveća manifestacija ovog tipa na ovom dijelu Mediterana. Biser mora prate domaće i strane novinske te televizijske kuće, a posjeti ga i nekoliko tisuća ljudi.

XIV. međunarodni kulinarski festival “Biser mora”, međunarodno natjecanje  turističko – ugostiteljski škola, profesionlanih kuhara i slastičara odvijat će se od 9. do 13. travnja 2019. u hotelima Svpetrvs, Supetar, otok Brač.


    

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.