brac online

Mladež Splitske, nezadovoljna izgledom dijela rive u Splitskoj na kojoj su nedavno izvođeni radovi rekonstrukcije, pokrenula je peticiju kojom traže vraćanje autohtonog izgleda.

 

 

 

Peticiju, koju je potpisalo ukupno 143 mještana, s prijavljenim boravištem/prebivalištem, koja je danas predana na protokol u Gradu Supetru, donosimo u cijelosti u nastavku ovog članka.

Gradonačelnica Ivana Marković, očitovala se o zahtjevima mještana Splitske objavom na svojoj službenoj facebook stranici,  u kojoj je izjavila da prihvaća kritiku mještana Splitske, te smatra da uređenje rive na ovakav način nije primjerno. Naložila je službi da naprave troškovnike koji će uključiti denivelaciju nogostupa i njegovo popločenje u kamenu da bi Splitska dobila uređenje kako zaslužuje, a koje će biti predloženo u narednom rebalansu koji će se naći na skoroj sjednici Vijeća.

 

 

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (PETICIJA.pdf)PETICIJA.pdf

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.