Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ususret posebnom, 23. po redu, Simpoziju kamenara koji će se ove godine održati od 17. do 18. svibnja u organizaciji Klesarske škole u Pučišćima, izrađen je pripadajući logo Škole.

 

 

 

Suradnja s grafičkom dizajnericom Zdravkom Damjanoić rezultirala je ovim zanimljivim starim logom u novom ruhu, prikazujući apstraktno određen kontrast, kombinaciju modernog i tradicionalnog. Klesarski meštar u mirovini Zdravko Matijašić osmislio je i izradio logo s kapitelom, klesarskim alatom i inicijalima škole, a onda je, nekoliko desetljeća kasnije, on oplemenjen bojama, zadržavajući svoj osnovni oblik i smisao.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.