Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Selcima je prošlog petka odigrano 28. kolo Selačke kviz lige a kotizacije svih prijavljenih ekipa uplaćene su u fond za liječenje male Mile Rončević.

 

 Sakupljeno je ukupno 400 kuna koje su odmah sutradan uplaćene na račun njenog oca. Velike pohvale sastavljaču kviza Ivanu Karmeliću koji je bio pokretač ove inicijative i tako osim edukacije, zabave i druženja uspio Selačku kviz ligu obogatiti i humanitarnom komponentom.

Iako je u ovom slučaju rezultat najmanje bitan spomenimo i podatak kako je u ovom 28. humanitarnom izdanju kviz lige pobjedu odnijela ekipa 3S u sastavu Simon Eterović, Stjepko Tomaš i Šimun Jakšić "Ćala" ali tek nakon pripetavanja sa ekipom The Glibb koju su sačinjavali Karmen Jakšić "Ćala", Joško Eterović "Škuja" i Luka Bošković.

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.