Brač Online

Portal otoka Brača - već 15 godina s vama

U Supetar, točnije na međunarodni kulinarski festival Biser mora koji se tamo upravo odvija, došao je i jedan od najboljih svjetskih picajola, Severio Campi.

 

 Campi će danas u restoranu Adria Svpetrvs hotela održati pravi pravcati pizza show na kojem će pokazati akrobatske bravure s tijestom koje su ga odvele na svjetski vrh.

Ciampi je druga generacija pizzaiola u svojoj obitelji iz San Giorgio del Sannio u talijanskoj pokrajini Benevento. Svoju prvu pizzeriju “Il Fungo” otvorio je 1993., a u narednim godinama krenuo je osvajati svojom vještinom titule na natjecanjima u pravljenju pizze, te je postao poznat širom Italije i kao gost u emisijama tv kuća RAI i Mediaset. Između brojnih nagrada, osvojio je prvo mjesto u pravljenju Napoletana pizze na “Olimpiadi della Pizza 2007” u Salsomaggiore Terme, a 2012. godini na Svjetskom prvenstvu u Las Vegasu bio je drugi drugom kategoriji pravljenja napuljske pizze.

Show ovog svjetskog majstora počinje točno u 14.00 sati.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.