Brač Online

Portal otoka Brača - već 15 godina s vama

Brački vatrogasci uspješno su završili program stručnog osposobljavanja za prijevoz helikopterom.

 

 Jučer je na helidromu u Novom Selu uspješno završeno osposobljavanje za helikoptersko desantiranje, prijevoz vatrogasaca i rukovanje spremnicima za vodu (vatrogasne kruške).
Program obuke, u kojem je ovaj praktični vježbovni dio na heliodromu tek jedna od sastavnica, uspješno su završila 33 vatrogasca s otoka Brača, pripadnika dobrovoljnih vatrogasnih društava Bol, Pučišća, Selca i Supetar.

Za kraj spomenimo kako je obuka provedena u organizaciji Vatrogasne zajednice Splitsko-dalmatinske županije, Državne interventne postrojbe iz Divulja i Ministarstva obrane.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.