Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Općina Sutivan donirala je našem otočnom Domu zdravlja, točnije tamošnjem Odjelu za radiologiju komplet novih sjedalica i tako uljepšala izgled čekaonice i olakšala čekanje pacijentima.

 Opremu je dostavila i montirala općinska komunalna grupa. Pacijentima koji čekaju na pregled omogućen je ugodniji boravak a kako su nam rekli njeni čelnici Općina Sutivan spremna je izaći u susret i drugim potrebama ove ustanove u okviru svojih mogućnosti. Kvalitetna zdravstvena skrb jedan je od osnovnih preduvjeta kvalitetnog života lokalne zajednice na našem otoku, naglasili su.

Da bi rič rekli... svaka čast.

 

 

 

 

Fotografije: Službene stranice općine Sutivan

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.