brac online

U organizaciji Turističke zajednice Općine Milna, Ronilačkog centra „Draulik“ i žitelja Bobovišća n/m, 18. i 19. svibnja (subota i nedjelja) održat će se eko akcija, čišćenje milnarskog i boboviškog podmorja i plaža.

 

 

 

Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje, djecu i roditelje da se pridruže ovoj akciji čišćenja u subotu 18. svibnja u Bobovišćima n/m s početkom u 10 sati, a u Milni u nedjelju 19. svibnja s početkom u 9:30 sati u Starom škveru.

Ručak za volontere bit će nakon akcije u subotu u konobi „Kogula“ u 13 sati, a u nedjelju u restoranu „Galicija“ u 13 sati.

Svi su dobrodošli!!!

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.