brac online

Brač je protekla dva dana bio domaćin koordinacije županijskih vatrogasnih zapovjednika svih hrvatskih priobalnih županija od Istre do Dubrovnika.

 

 

 Koordinacijom, koja je održana u ponedjeljak u supetarskoj Gradskoj vijećnici, predsjedao je županijski vatrogasni zapovjednik Istarske županije g. Dino Kozlevac a uz njega vodili su je i Predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice g. Ante Sanader, Glavni vatrogasni zapovjednik RH g. Slavko Tucaković.

Domaćini uvaženim kolegama na ovoj koordinaciji ispred VZŽ Splitsko Dalmatinske bili su županijski zapovjednik g. Dražen Glavina i tajnik VZŽ g. Tihomir Zec a ispreds svih supetarskih i Bračkih vatrogasaca zapovjednik našeg dobrovoljnog vatrogasnog društva Nikola Martinić - Dragan.

U ime Grada Supetra zapovjednika je primila i prije početka rada pozdravila i supetarska gradonačelnica Ivana Marković.

 

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.