brac online

Srednjoj školi Bol odobren je treći ERASMUS+ projekt: A Healthy Taste of Inclusion.

 

 Koordinatori Boljanima u ovom projektu bit će Slovaci iz Banske Bistrice, a sa njima u istom sudjeluju još škole iz Češke (Plzen), Italije (Corato) i Španjolske (Valencia).

Projekt traje 2 godine i u tom će vremenu Boljani posjetiti sve države sudionice te naučiti više o gastronomiji pojedinih zemalja sudionica, s posebnim naglaskom na zdravu prehranu.

Cilj projekta je da učenici što bolje svladaju komunikaciju na engleskom jeziku, da nauče više o zdravom načinu života, te da nauče više o kulturnoj baštini država i gradova koje posjećuju.
Učenici će u projektu raditi s brojnim digitalnim alatima, te će izrađivati CLIL lekcije. U projekt će biti uključeni učenici u dobi od 14 do 19 godina.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.