Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

InicijativaPredstavnici građanske inicijative ZA bolji Supetar, ZA Banj, ZA Vlačicu - ZA lokalno dobro predali su danas svoju peticiju Gradskoj upravi.

 

 
Nakon kraće izjave za medije, uz predstavnike pisane vijesti (čitaj novinara vašeg portala i nezaobilazne Slobodne Dalmacije bila je tu i ekipa sa HRT-a) predstavnici inicijative svoje su peticije zajedno sa prikupljenim potpisima građana koji su ih podržali, predali su na Protokol grada Supetra.

Podsjetimo se riječ je u stvari o dvije Peticije, prvom  se  traži odustajanje od svih verzija prijedloga/projekta "pristaništa Vlačica" koja bi za rezultat imala širenje područja luke na plažu Vlačica i a drugom hitno odustajanje od svih verzija prijedloga investicije/prijedloga širenja puta, izgradnje prometnice i parkirališta na plaži Banj.

 Kako doznajemo od predstavnika građanske inicijative prvu peticiju je potpisalo preko 600 a drugu preko 700 građana a samoj primopredaji i protokoliranju peticije nazočio je i Pročelnik jedinstvenog upravnog odjela Ivica Blažević koji nam je potvrdio kako će je stručne službe grada sada u najkraćem mogućem roku obraditi nakon čega će se o njoj javno i očitovati.

Snimku izjave za medije Građanske inicijative možete pogledati klikom na sliku ispod a fotografije čitavog događaja u foto galeriji na našim FB stranicama.

 Bračonline

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.