Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TokajNa marginama velikog međunarodnog kulinarskog festivala Biser Mora 2014. održan je srdačan susret predstavnika dvaju gradova, našeg Supetra i mađarskog Tokaja.

 

 

 

 

Susretu koji se održao u subotu 12.4.2014. u supetarskoj galeriji Rendić kao domaćini prisustvali su gradonačelnica Grada Supetra Ivana Marković i predsjednik Gradskog vijeća Pero Maričić dok je izaslanstvo Tokaya predvodila mađarska konzulica u Republici Hrvatskoj Enikő Tuska.

Tijekom susreta potpisano je očitovanje volje o bratimljenju grada Supetra i grada Tokaja, zacrtane su generalne smjernice daljnje suradnje te je dogovoren uzvratni posjet početkom lipnja.

Nakon razmjene prigodnih poklona sudionici sastanka druženje su nastavili na zajedničkom ručku.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.