Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

NatječajKako doznajemo u Gradu Supetru, gradska je uprava upravo objavila dva vrlo važna javna natječaja vezana za korištenje javnih površina i dodjelu gradskih prostora na privremeno korištenje.

 

 

Tragom njihove objave na službenim stranicama Grada Supetra malo smo se raspitali kod Gradonačelnice i doznali kako je Grad Supetar objavio je natječaj za dodjelu gradskih prostora na privremeno korištenje udrugama, likovnim i drugim umjetnicima, političkim strankama i nositeljima lista grupe birača koji su zastupljeni u Gradskom Vijeću Grada Supetra, te drugim neprofitnim organizacijama.

Gradonačelnica Marković nam je pojasnila kako je riječ o ispunjavanju jednog od bitnih obećanja datog biračima. Po prvi put su naime svi gradski prostori popisani i klasificirani te su za njihovo korištenje i dodjelu donijeti jasni na zakonu u propisima zasnovani kriteriji.

Ovo je tek jedan korak u razvijanju odnosa Grada i civilnog društva a slijedeći već slijedi jer je u izradi Povelja o suradnji grada i civilnog društva koja bi do kraja trebala definirati okvire suradnje Grada Supetra i udruga koje na njegovom području djeluju.

Više o Općem pozivu za davanje zamolbi za korištenje javnih površina na području Grada Supetra možete pronaći ovdje dok se sva dokumentacija vezana za Natječaj za dodjelu gradskih prostora na privremeno korištenje nalazi ovdje.


 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.