Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

PlenkovićAndrej Plenković, bivši hrvatski zastupnik u Europarlamentu i nositelj liste HDZ - HSS - HSP AS - BUZ - HDS - ZDS na predstojećim EU izborima posjetio je jučer naš otok.

 Plenković, njegova stranačka kolegica i sukandidatkinja na listi za EU parlament Ivana Maletić prvo su se u Postirima susreli s tamošnjim načelnikom Ivicom Mihačićem i obišli industrijsku zonu općine i novootvoreni moderni pogon postirske tvornice za preradu ribe Sardina.

Nakon toga ih je ugostio i načelnik općine Nerežišća Lovro Kušćević te bio njihov vodič pri obilasku gospodarske zone Nerežišća i Galerije Nerežišća u kojoj su se svojim domaćinima gospodin Plenković i gđica. Maletić obratili kraćim govorima.

Posjet našem otoku kandidati su završili u Supetru gdje su se nakon posjeta novootvorenom hotelu u centru grada, susreli s tamošnjim obrtnicima i poduzetnicima a sve je završilo neobaveznim i srdačnim druženjem s građanima.

Fotografije posjeta gospodina Plenkovića i gđice Maletić pogledajte u foto-galeriji na našoj FB stranici.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.