Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

HSUProšlog je utorka u ogranizaciji GO Hrvatske stranke umirovljenika (HSU), Grada Supetar, u prostorijama Gradske vijećnice, u Supetru , održana tribina pod naslovom ,,za zajedništvo umirovljenika.

Gost tribine je bio Veselko Gabričević predsjednik ŽO HSU Splitsko-dalmatinske a njena glavna tema bili su izbori za predstavnike u Evropski parlament. 

Poseban naglasak na tribini bio je interes umirovljenika za svojim zastupnikom u Evropskom parlamentu, koji će štiti interese umirovljenika, stavove koje se baziraju na socijalnim projektima, razvoju Evrope kao socijane a ne samo kao zajednice bazirane na kapitalu.
Sa tribine je upućena poruka da se u nedjelju dana 25. 05. 2014 godine izadje na izbore, da se umirovljenici kao i svi gradjani budući umirovljenici animiraju da glasaju za broj 7, na zajedničkoj listi broj 20, za Višnju Fortuna.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.