Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

ŽUPAN NA BRAČUSplitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja posjetio je jučer Selca i Postira, bračka mjesta, koja su na blagdan Gospe Karmelske proslavila i Dan općine.U Selcima je župan Ževrnja sudjelovao u radu svečane sjednice Općinskoga vijeća na kojoj je načelnik Ivica Marijančević iznio što je sve učinjeno u minulom jednogodišnjem razdoblju te iznio planove za budućnost. Župan Ževrnja obećao je i nadalje pomoć tom dijelu Brača osobito u onim projektima koji će omogućiti kvalitetnije življenje i brže razvojne iskorake.

Tom je prigodom hvarskom-bračkom-viškom biskupu Slobodanu Štambuku, koji je također bio nazočan svečanoj sjednici, čestitao 25. obljetnicu njegove biskupske službe.

U Postirima je Ževrnja predaji na korištenje mještanima obnovljene obale, lukobrana, plaže i šetališta na predjelu „Rot“, a riječ je o projektu u koji je, uz izdašnu pomoć županije, uloženo 3,5 milijuna kuna.

Nove sadržaje predao je na uporabu zamjenik župana Ante Sošić dok je blagoslov obavio postirski župnik don Tonči Jelinčić. Tom činu kao i svečanoj sjednici Općinskoga vijeća bio je nazočan i Petroslav Sapunar, predsjednik skupštine splitsko-dalmatinske županije.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.