Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

SUFINANCIRANJE UDŽBENIKE ZA PRVAŠIĆEGrad Supetar ove će godine sufinancirati nabavku udžbenika za prvašiće na svojem  području u školskoj godini 2014./15.

 

Kako nam je pojasnila gradonačelnica Ivana Markovića, iako je u Gradu Supetru dosta dugo vremena financijska situacija bila iznimno loša zadržane su i isplaćene socijalne pomoći, stipendije đacima i studentima te pomoći i potpore prilikom smrti u obitelji i potpore za rođenje djeteta.

Kako smo već spomenuli u uvodu ove godine grad je izdvojio određena sredstva i za svoje namlađe školarce, te će se nakon dugo vremena u Supetru sufinancirati nabavka knjiga za polaznike prvoga razreda u Osnovne škole ' Supetar' u iznosu od 400 kuna po prvašiću.

Javni poziv i sva dokumentacija dostupna je na službenoj web stranici grada Odluku o tome u pdf formatu možete pogledati ili downloadati ovdje a Javni poziv za ostvarivanje prava na isplatu novčane pomoći učenicima polaznicima prvom razreda osnovnoškolskog obrazovanja s prebivalištem u Gradu Supetru i naseljima Grada Supetra za 2014/2015 školsku godinu ovdje.

Sve informacije izvješene su i na oglasnim pločama Grada Supetra.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.