Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

PREDSJEDNIK U SUPETRUPredsjednik RH dr. Ivo Josipović će u ponedjeljak, 27. listopada posjetiti naš otok, točnije grad Supetar.
Predsjednik će na Brač doći u 12,00 sati redovnom trajektnom linijom iz Splita a prema protokolu u Supetru će ga dočekati Gradonačelnica grada Supetra Ivana Marković, njen zamjenik Šimica Dragičević, ispred Gradskog vijeća njegov Predsjednik Pero Maričić, njegov zamjenik Mate Martinić i gradska vijećnica Marijana Šemanović te direktor Turističke zajednice grada Ive Cvitanić.

Nakon obilaska rive predsjednik Josipović pojstit će supetarsku galeriju Ivan Rendić u kojoj će se održati i prijem za predstavnike javnog, kulturnog, društvenog i gospodarskog života grada kao i za sve načelnike bračkih općina.

Predsjednik će nakon prijema pojsetiti Škrip u kojem će obići Muzej otoka Brača kao i Muzej uja Obitelji Cukrov, potom bi trebao uslijediti prigodni ručak i predsjednikom povratak u Split, ponovno redovnom trajektnom linijom u 15,30 sati.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.