Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

MINISTRICA OPAČIĆ U SUPETRUPotpredsjednica Vlade Milanka Opačić posjetit će u petak, 23. siječnja naš otok i sudjelovati na javnj tribini na temu otpisa dugova socijalno ugroženim građanima koja će se održati u Supetru.
Potpredsjednica Vlade će se tom prigodom susresti sa gradonačelnicom Grada Supetra Ivanom Marković te načelnicima općina Sutivan, Postira, Nerežišća, Bol, Pučišća i Selca. Razlog posjeta je razgovor i potpisivanje sporazuma o otpisu dugova socijalno ugroženim građanima a sve u sklopu mjere koju provodi Vlade Republike Hrvatske.

Organizator poziva sve zaintersirane da sudjeluju Na javnoj tribini sa tom temom koja će se u 16:30 sati održati u supetarskoj galeriji Ivan Rendić .

Više informacija o vladinoj mjeri otpisa duga/odgodi ovrhe možete pročitati na stranicama Ministarstva socijalne politike i mladih.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.